Rreth Nesh

Happyaz.al eshte pjese e FBD shpk. Me qender ne Miami, USA, FBD operon ne disa shtete si dhe ne sektore te ndryshem te biznesit perfshire edhe ate te veshjeve, kepuceve dhe aksesoreve.

Happyaz.al eshte krijuar ne vitin 2018 me objektivin kryesor: te lehtesojme jeten e klienteve duke ofuar produkte cilesore vetem me nje klikim.
Happyaz ofron sherbim ne te gjithe territorin e Shqiperise, si edhe ne Kosove, Maqedoni dhe Mal te Zi.
Produktet e Happyaz jane te gjitha origjinale dhe te nje cilesie te larte, me origjine nga Spanja, Franca, Italia, Mbreteria e Bashkuar, SHBA etj.

WA button WA button