Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper
Disponueshmëri: Out of stock
SKU
K100300-011
Prodhuar me teknikën Strobel, këto këpucë për meshkuj janë modeluar që të përshtaten me formën e këmbës dhe të ofrojnë fleksibilitet të jashtëzakonshëm, duke krijuar ndjesinë e të ecurit zbathur.
WA button WA button