Tropper

Tropper

Model T-Gun-Vegan

Model T-Gun-Vegan

RIPPER

Atlete Fallen Ripper. Posacerisht per skateboard, te rehatshme dhe mjaft praktike edhe per perdita.
Duke filluar nga ALL11,399.00
Disponueshmëri: Ne gjendje
SKU
RIPPER
Atlete Fallen Ripper. Posacerisht per skateboard, te rehatshme dhe mjaft praktike edhe per perdita.
WA button WA button