Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper
Duke filluar nga ALL16,999.00
Disponueshmëri: Ne gjendje
SKU
K100300-004
Të modeluara sipas formës së këmbës, me më shumë fleksibilitet falë teknikës Strobel, këto këpucë të krijojnë ndjesinë e të ecurit zbathur. Me qepje 360° për të qenë më rezistente, këto këpucë meshkujsh kanë lidhëse elastike që të përshtaten më mirë me këmbën dhe janë prodhuar me 74% material të ricikluar.
WA button WA button