Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper
Disponueshmëri: Out of stock
SKU
90085-074
Këto gjysmë çizme rozë për vajza janë modeluar që të përshtaten me këmbë të vogla dhe ofrojnë ekstra fleksibilitet që të jep ndjesinë e të ecurit zbathur. Me qepje 360° për më shumë rezistencë, këto çizme përshtaten mirë me këmbën falë lidhëseve elastike me përmbajtje 84% material të ricikluar.
WA button WA button