Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper
Disponueshmëri: Out of stock
SKU
K400410-001
Bashkëkohore dhe sportive, këto çizme lëkure të zeza femrash, janë prodhuar duke përdorur teknikën Beetle. Sholla e jashtme e valëzuar Michelin e bën këpucën të parrëshqitshme dhe i shton rezistencën.
WA button WA button