Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper

Kepuce Camper
Disponueshmëri: Out of stock
SKU
K200741-008
Bashkëkohore dhe sportive, këto atlete janë prodhuar duke përdorur teknikën Beetle. Sholla e valëzuar Michelin e bën këpucën të parrëshqitshme dhe i shton rezistencën.
WA button WA button