Gjysme Cizme Camper

Gjysme Cizme Camper

Sandale Camper

Sandale Camper

Sandale Camper

Sandale Camper
Duke filluar nga ALL17,099.00
Disponueshmëri: Ne gjendje
SKU
K201167-002
Sandale të zeza për femra, pjesa e sipërme përbëhet nga 100% lëkurë. Versioni veror i linjës Meda paraqet një sandale me takë mesatare shumë femërore dhe joformale. E planifikuar për përdorim të përditshëm, kjo sandale është e frymëzuar nga deti . Forma e valëve shënon një dizajn unik që i jep kësaj linje një ndjesi të qetë dhe të caktuar të lëvizjes
WA button WA button