Sandale Crocs

Sandale Crocs
Disponueshmëri: Out of stock
SKU
12856
Sandale Crocs per femije. Teper te lehta ne perdorim dhe mjaft argetuese per t'u veshur. Komoditeti qendron ne cilesine e materialit dhe ben te mundur mbeshtetjen e duhur te kembes nga mengjesi deri ne mbremje.
WA button WA button